Ronald Clemens, Keurslager

Kaag en Braassem Rund, vlees uit de regio

Rechtstreeks contact met de boer, dat vind ik belangrijk! Kaag en Braassem Rund is vlees met een verhaal uit eigen regio.

Vlees met Passie

Een koe van onze boerderij is rustig gegroeid en heeft een randje vet! Dan is het vlees echt rijp en smaakvol, van dit vlees hoeft u niet veel te eten om een voldaan gevoel te krijgen.  Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter voor de ambachtelijke slager die zich wil onderscheiden van de massa. Vlees voor elk restaurant betaalbaar en een feest voor de kok om met te werken.

Het weiland

Aan de voet van het Braassemermeer lopen onze koeien op de aller beste grond van Nederland in de Vierambachtspolder. Deze polder heeft een hele gunstige grondslag, het laat heel goed vocht door (dus de koeien lopen altijd droog). De grond houdt heel goed voeding vast en geeft dus veel aan het speciaal geselecteerde gras, waardoor de koeien heel goed groeien en zich heel sterk, gezond en fijn voelen.

De boerderij

De modern ingerichte boerderij is een luxe verblijfplaats voor het vee, de koeien liggen lekker in kleine groepen in een potstal in een dikke laag stro. Het is een lust voor het oog om onze dieren te zien herkauwen languit liggend en vooral belangrijk een genot voor de dieren, wij fokken alleen de allerbeste koeien, onze dieren kunnen dag en nacht eten, drinken, slapen en lopen.  Dit alles in een oase van rust, op onze boerderij hanteren wij het 3 x R principe Rust, Reinheid en Regelmaat voor het best resultaat.

Ronald Clemens, Keurslager

Vivaldistraat 3
2162 AA Lisse
0252-410410
0252-424240

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten