Ronald Clemens, Keurslager

Vlees met Passie - Kaag en Braassem Rund

Een koe van ons is rustig gegroeid in een luxe boerderij op een dikke laag stro! Dan is het rundvlees echt mals, rijp en smaakvol. Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter. Bent u benieuwd welk verhaal? Vraag het aan de Keurslager of lees hieronder verder.

Kalfsvlees van Kaag en Braassem

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.

Kalfsvlees van Kaag en Braassem

Varkensvlees van het Wroetvarken

Van Ronald Clemens mag u altijd iets meer verwachten. Daarom hebben wij varkensvlees op de kaart staan van het Piétrain-varken, bekend om zijn uitstekende vleeseigenschappen. Het Wroetvarken heeft als eerste varkensketen met de wroetstal een Beter Leven Ster ontvangen van de Dierenbescherming.

Varkensvlees van het Wroetvarken
Lamsvlees

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Kip- en kalkoen

Kip- en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Een ‘keur’ aan verse vleeswaren

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse grillworst tot onze veel verkochte eigen pestorollade. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.

De lekkerste grillworsten

Ronald Clemens, Keurslager

Vivaldistraat 3
2162 AA Lisse
0252-410410
0252-424240

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten